• Mandag

  08:00 - 18:00

 • Tirsdag

  08:00 - 17:00

 • Onsdag

  08:00 - 17:00

 • Torsdag

  08:00 - 19:00

 • Fredag

  08:00 - 17:00

 • Lørdag

  08:00 - 13:00

 • Søndag

  Lukket

Image Alt
Den helt rigtige farve

Farvebehandling

Den rigtige tone

Farver er ikke bare farver...

Det er enkelt at anvende hjemmehårfarve. Man køber en æske hos den lokale SuperBrugs og så er man i gang. Æsken indeholder alt man behøver og brugsanvisningen giver instruktioner om hvordan man skal få en dejlig ny hårfarve.
Og det er jo rigtig billiget.
Der er rigtig mange farver at vælge imellem.

Du er måske også en af dem der har gjort som ovenstående.
Hvordan gik det så?
Fik du den farve du ønskede?
Hvor lang tid holdt farven?
Var det et sundt produkt for dit hår eller endte du bare med et udpint hår efter kort tid?

Ja undskyld vi lige prikker lidt til dig. Det kan jo også være du har haft rigtig positive oplevelser med farve selv fra et eller andet supermarked.

Men vores oplevelse er bare, at de fleste kommer ud på den anden side med et resultat de ikke er tilfredse med.
Der er jo også en årsag til vi uddanner personalet og konstant bliver ved med at efteruddanne personalet i netop hvordan vi skal farve hår med de rigtige produkter.

Hos os får du en vejledning der tager højde for lige præcist dit hår.
Hvilke produkter og farver passer til din hårtype, der gerne skulle holde længe og ikke udpine dit hår så det bliver tørt og håbløst at sætte.

Hos Salon Madonna har vi en stor viden omkring miljørigtige produkter der giver dit hår en flot glans og en farve der ikke falmer efter en uge.

Hos os får du også en vejledning i hvordan du skal pleje dit ny farvede hår når du kommer hjem så du bevarer den flotte farve og glans længst mulig.

Kig endelig ind i salonen hvor vi står parat til at hjælpe dig så du med garanti går fra os med et smil på læberne og et resultat du længe vil have glæde af.

Booking

Er det tid til at Booke?

Så skal du bare benytte nedenstående link. Så kan du booke en tid i vores system. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål eller vi af den vej kan booke en tid til dig.